Toegankelijkheid

Muziekgieterij

Muziekgieterij bezoeken in een rolstoel

Vanaf de parking Sphinx-terrein loop je op de Boschstraat in noordelijke richting. Bij de kruising met de stoplichten, sla je rechtsaf (direct na de fietsenstalling). Sla daarna weer meteen rechtsaf (direct na het witte gebouw), richting de achterzijde van het pand (navigeer naar Bassin 88, via de Fransensingel). Hier bevindt zich de ingang van de Muziekgieterij. Deze is bereikbaar via de rolstoelhelling.

Zitten tijdens een evenement

In onze concertzalen zijn geen zitplaatsen beschikbaar. De beide zalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers maar daarbij kan er geen rekening worden gehouden met placering. Wanneer je dus als rolstoelgebruiker arriveert en er is reeds (veel) ander publiek aanwezig, is er geen mogelijkheid meer om met de rolstoel bepaalde plekken te bereiken (denk daarbij aan voor/vlakbij het podium of op het balkon). Er zijn mindervalidentoiletten aanwezig. Ook hiervoor geldt echter dat deze bij drukte moeilijk te bereiken zijn vanuit een volle zaal.

Overige situaties

Hoogzwanger, geblesseerd en heb je bovenstaande doorgelezen of staat jouw situatie er niet tussen? Mail dan naar info@muziekgieterij.nl. We denken graag met je mee.

Parkeren

Ben je op zoek naar een parkeerplaats of een route naar Muziekgieterij? Kijk dan op onze pagina over Route & Parkeren.

Scroll naar boven