De Muziekgieterij

+31 (0)43 343 3337
[email protected]

bezoekadres:
Boschstraat 5
6211 AS Maastricht

postadres:
Postbus 2403
6201 EA Maastricht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Generic filters
Exact matches only

Cookiebeleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 12 november 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://muziekgieterij.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Analytische cookies

Omdat statistieken anoniem worden bijgehouden, wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van analytische cookies.

7.3 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij advertentiecookies, zodat het online advertentieaanbod voor u kan worden gepersonaliseerd, en wij (en derde partijen) inzicht kunnen verkrijgen in campagneprestaties. Dit gebeurt op basis van een profiel dat wij opstellen op basis van uw klik- en surfgedrag binnen en buiten https://muziekgieterij.nl. Middels de cookies wordt aan u als websitebezoeker een unieke cookie-ID gekoppeld, zodat u onder andere niet meerdere keren dezelfde advertentie te zien te krijgt.

Aangezien deze cookies worden aangemerkt als tracking cookies, vragen wij voor het plaatsen hiervan dan ook uw toestemming.

7.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook en Instagram om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook en Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook en Instagram zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

Diversen

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
wpml_browser_redirect_test
_wordpress_
tcb_google_fonts
__cfduid
_ga
mixpanel
cmplz_all 365 dagen
mp_a36067b00a263cce0299cfd960e26ecf_mixpanel
wordpress_test_cookie
complianz_consent_status 365 dagen
complianz_policy_id 365 dagen
_fbp
wp-settings-1
wp-settings-time-1
_gid
wp-wpml_current_admin_language_d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e
wp-wpml_current_language
wp-youtube-lyte_feed
wordpress_sec_ff9ffdea5e55740e67805e7742571b84
wp-rest-enabled-ping
wordpress_logged_in_ff9ffdea5e55740e67805e7742571b84
jStorage
jStorage_update
DataTables_user-list_/wp-admin/admin.php
acf
color
DataTables_uri-list_/wp-admin/admin.php
algoliasearch-client-js
DataTables_role-list_/wp-admin/admin.php
DataTables_policy-list_/wp-admin/admin.php
wp-autosave-1
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/09/Heisa-191211-150x150.jpg
wp-api-schema-modelhttps://muziekgieterij.nl/wp-json/wp/v2/
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/11/Lonely-Robot-WEB-150x150.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2020/01/Kiss_200124-150x150.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/09/70226224_2425080404278965_5288262462695538688_o-150x150.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/08/JickMunro-191214-150x150.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2020/01/2manydjs-200117_WEB-1-150x150.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/09/whispering-sons-2019-150x150.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/11/M-PX-drumstellogo_1920x1080-150x150.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/plugins/mg_agenda/assets/transformer-large.png
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/09/70226224_2425080404278965_5288262462695538688_o-600x450.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/08/i-am-oak-150x150.jpeg
_gat_UA-57935254-1
wp-saving-post
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/12/53836666_1956410691075287_2892650286193573888_n-150x150.png
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/10/HMG-HF-1920x1080-150x150.png
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/10/NYE-1920x1080-150x150.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/09/GOLD-191218-150x150.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/09/whispering-sons-2019-600x450.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/08/gabriel-rios-150x150.jpeg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/08/dirty-daddies-150x150.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/08/Jungle-by-Night-191212-600x450.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/plugins/mg_agenda/assets/mg_logo.png
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/11/30something-brunomars-150x150.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/09/chantalacda-600x450.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/08/caravan-palace-150x150.jpeg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/09/RENE-INNEMEE-191228-150x150.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/08/80s-Verantwoord-191004-150x150.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/09/non-def-150x150.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/08/joep-beving-150x150.jpeg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/08/Jungle-by-Night-191212-150x150.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/11/TF-POSTER-WEB-150x150.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/10/70590575_2263902757071782_6997780916768604160_o-150x150.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/10/70276318_10157554407197179_3655761104476307456_o-150x150.jpg
uk-img.https://muziekgieterij.nl/wp-content/uploads/2019/09/chantalacda-150x150.jpg
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Stichting Muziekgieterij
Boschstraat 5
6211 AS Maastricht

Nederland
Website: https://muziekgieterij.nl
Email: info@muziekgieterij.nl
Telefoonnummer: +31 (0)43 343 3337

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd