Foyer

foyer-menneke

De gezelligste ontmoetingsplaats van Maastricht ligt achter de poorten van Muziekgieterij. Als je de corridor doorloopt in de voormalige Timmerfabriek, midden in het Sphinxkwartier, is de ontvangsthal van het poppodium het eerste dat je ziet achter de metalen deuren. Erachter huist een foyer met een eigentijdse en eigenwijze inrichting, gecomplementeerd door een minstens zo eigenwijze menukaart. 

Recepten

Enkele recepten van Chris en zijn team hebben inmiddels genoeg bekendheid gekregen, maar in levende lijve smaken ze nog beter. We houden van afwisseling, zowel on stage als in de keuken, en om die reden wisselt het aanbod dan ook. Houd onze Facebook– en Instagram-pagina in de gaten voor het actuele menu!

Bierspecial

Muziekgieterij staat al jaren bekend om zijn bierkaart en die traditie wordt graag in ere gehouden. Met een rijke selectie van brouwerij Haacht en een heleboel andere exoten die je niet snel ergens anders tegenkomt, is er voor iedereen wel een passend biertje te vinden. 

Om de gerechten van Chris te complementeren, kiezen we iedere maand een ‘bierspecial’ uit, die perfect gepaired kan worden hiermee. Benieuwd naar de special van deze maand? Je ziet het terug op onze Facebook– en Instagram-pagina’s.

Openingstijden foyer

De foyer is geopend van 17:00 tot 00:00 op de dagen dat er een concert of event plaatsvindt. Houd daarom als vuistregel aan: als een evenement in onze agenda staat, dan kun je in de foyer een hapje eten of gezellig een drankje komen drinken. Wil je zeker zijn van je plekje? Reserveren kan via dit e-mailadres.

Het aanbod

Omdat ook ons aanbod regelmatig wordt bijgewerkt, kun je in de foyer de QR-code scannen of je gaat naar deze pagina om het aanbod te bekijken. Let op: ook in de foyer geldt dat Muziekgieterij uitsluitend cashless werkt. Betalen met je pinpas of smartphone is dan ook het enige dat we accepteren; contant geld nemen we niet (meer) aan.

Foto: Alx Marks

Scroll naar boven