De Muziekgieterij

+31 (0)43 343 3337
[email protected]

bezoekadres:
Boschstraat 5
6211 AS Maastricht

postadres:
Postbus 2403
6201 EA Maastricht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Generic filters
Exact matches only

Route & Parkeren

De Muziekgieterij is gelegen aan Boschstraat 5, 6211 AS in Maastricht. De entree is aan de achterkant van het pand, voer daarom Bassin 88, 6211 AK Maastricht in bij je navigatie.

Ik kom met de auto

Om en nabij het Sphinxkwartier zijn diverse parkeerplaatsen, de dichtstbijzijnde is parking Sphinxterrein. Verderop is er ook de mogelijkheid om onder winkelcentrum Mosae Forum of bij het Bassin te parkeren.

Hieronder de adressen voor de navigatie:
Parking Sphinxterrein
Parking Mosae Forum
Parking Bassin

Ik kom met de fiets

Naastgelegen aan de Muziekgieterij is een fietsenstalling, zodat ook de fietsende bezoeker van Muziekgieterij zijn of haar fiets kan stallen. Op die manier parkeer je gratis en draag je ook nog een steentje bij aan het milieu.

Ik kom met het OV

Muziekgieterij is ook bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Bushalte Boschstraat/Maagdendries, gelegen op de Boschstraat. Vanaf hier loop je binnen 5 minuten de Muziekgieterij binnen.

Ingang

De ingang van de Muziekgieterij bevindt zich aan de achterzijde van het pand, via de trappen naast Filmhuis Lumière. Navigeer hiervoor naar Bassin 88, 6211 AK Maastricht.route Muziekgieterij vanaf Sphinx Parking

Route vanaf de parkeerplaats naar de ingang

Toegankelijkheid

Ben je slecht ter been, mindervalide of maak je gebruik van een rolstoel? Lees hier meer over op onze pagina over toegankelijkheid.