Portret gemaakt door Heaven Sessions fotograaf Hugo Thomassen wint prestigieuze prijs

bks-2022-walt-disco-1920x1080

In de 31ste uitgave riep het gerenommeerde AAP-magazine de onderstaande foto die fotograaf Hugo Thomassen maakte van James Potter (Walt Disco) uit tot winnaar in hun portretcompetitie. Geschoten in de backstage area van de Muziekgieterij stage tijdens het Best Kept Secret Festival van 2022. Als vast onderdeel van de Heaven Sessions krijgen bands die een sessie en interview opnemen een professionele photoshoot.

Walt Disco

Walt Disco

James Potter is de leadzanger van de Schotse postpunkband Walt Disco die bekend staat om hun unieke stijl en krachtige optredens. De bandleden komen op voor LGBTQ+-rechten en vrijheid, vieren individualiteit en zelfexpressie en moedigen kijkers aan om hun eigen creativiteit en unieke identiteit te omarmen. Hun optreden van vorig jaar bekijk je hier:

Best Kept Secret 2023

Ook dit jaar, tijdens Best Kept Secret 2023, maakte Hugo Thomassen weer portretten in de backstage van de Muziekgieterij-area. Ook zo benieuwd naar de foto’s die Thomassen dit jaar in onze backstage gemaakt heeft? In de komende maanden zet Muziekgieterij in samenwerking met Heaven magazine en Best Kept Secret de nieuwe Heaven Sessions online. Natuurlijk vergezeld van de portretten van Hugo Thomassen.

Als zoethoudertje hieronder nog een mooie terugblik met een aantal portretten die Thomassen vorig jaar maakte tijdens de BKS-editie van 2022.

The Haunted Youth
Amenra
Tramhaus
Porridge Radio
The Vices

Tekst: Ingmar van Wijnsberge
Foto’s: Hugo Thomassen

Scroll naar boven