De Muziekgieterij

+31 (0)43 343 3337
[email protected]

bezoekadres:
Boschstraat 5
6211 AS Maastricht

postadres:
Postbus 2403
6201 EA Maastricht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Generic filters
Exact matches only

Ontmoet de M-PX stagiaires

M-PX School

Waar zouden we zijn zonder onze geweldige Docent Muziek-stagiaires Truls en Marjolein? Deze twee toppers lopen dit schooljaar iedere dinsdag stage bij M-PX School en zijn beiden medeverantwoordelijk voor de band- en DJ-repetities.

Oke, cool! Maar wie zijn Truls en Marjolein eigenlijk?

Truls Stritzel

Ik ben Truls Stritzel (22), geboren te Aken (Duitsland). Op mijn 7e ben ik begonnen met pianolessen en tot vandaag is de piano een grote passie voor mij. Rond mijn 12e levensjaar ben ik voor het eerst bewust in aanraking gekomen met elektronische muziek. Dit heeft ook een passie in mij losgerold; ik ben kort hierna begonnen als producer en DJ. Na veel exploratie in stijlen heb ik mijn thuishonk in Neurofunk gevonden. Tevens ben ik ook resident DJ en medeorganisator bij Undefined, een DJ collectief en feestorganisatie voor allerlei soorten bass-muziek.

Ik studeer nu Docent Muziek in Maastricht en zit in het 4e jaar. Tijdens mijn stage bij M-PX School zal ik met kinderen aan de slag gaan om ze te leren hoe zij zelf kunnen DJ-en en ik zal ze kennis laten maken met verschillende soorten muziek.

 

Marjolein Kooijman

Hoi! Ik ben Marjolein en ik ben vierdejaars student aan het Conservatorium Maastricht. Ik speel piano, gitaar, drums, bas en ik zing. Ik kom uit Veldhoven en ben 22 jaar.

Ik volg aan het conservatorium de opleiding Docent Muziek. Sinds ik begonnen ben met deze opleiding ben ik me steeds meer gaan interesseren in het spelen in een band.

Ik luister graag naar disco/funk/soul en jazzmuziek.