Genre: World

Stevie Wonder Tribute

The Stevie Wonder Tribute band is door het programma op SBS6 ‘The Tribute’ – Battle Of The Bands bij elkaar gekomen. Sommige bandleden speelden al vaker samen en de leadzanger Iva was al de enige in Nederland die de Stevie Wonder Tribute deed.Toen zij van het programma hoorden toen zeiden zij, dit moeten wij met …

Stevie Wonder Tribute Lees verder »

Nona

Nona doet precies waar ze zin in heeft, zoals iedere pionier dat doet. Haar rauwe, onbevangen, soulpop schuurt regelmatig tegen de hiphop aan en op haar nieuwste album, ‘No Tears In My Champagne’, heeft ze dan ook haar stem gevonden. Op 14 oktober in Muziekgieterij!

Neal Francis

De warmte spat ervan af bij Neal Francis’ muziek. Zijn vintage-klinkende grooves zijn doorspekt met soul, funk, rhythm & blues en rock & roll, de boogiewoogie in zijn pianospel zorgt voor de silver lining.

Attic Rumble

Lekker chillen op de maandagen en luisteren naar een te gek bandje? Bij onze Attic Rumble heeft iedereen vanaf 16 jaar de ruimte om zich creatief uit te leven.Heb je een leuke act? Vergeet de plankenkoorts en doe mee! Our attic rumble is ‘the place to be’ for all young creatives and music lovers. This …

Attic Rumble Lees verder »

Jazz Session

Samen met jazz-bassist Peter Willems organiseren wij onze wekelijkse jazz session met wisselende openings acts. Professionele backline, piano en contrabas zijn aanwezig. Verwacht een gezellige en vooral swingende avond met te gekke live muziek. Our weekly jazz jamsession with special opening act. Backline is provided. Check our socials for dates and more info.

Scroll naar top