Wolfheart + Before The Dawn + Hinayana

Zondag 26 november 2023
Small stage
Zaal open 19:00, Aanvang 19:40
Voorverkoop € 25,00
Dagkassa € 30,00
Exclusief €2,50 reserveringskosten
SMALL STAGE
19:00 (Zaal open)

In de herfst van 2023 gaat WOLFHEART op hun eerste headline tour. De Finse melodic death metal band neemt oudgedienden Before The Dawn en Hinayana mee.

WOLFHEART heeft met King Of The North een topplaat uitgebracht. Elk nummer op King Of The North is gewijd aan een ander verhaal uit de Finse mythologie – onderstreept door WOLFHEART’s grootse, verpletterende songwriting en productie. King Of The North is een waar meesterwerk van melodieuze death metal, gemaakt met veel aandacht voor detail – en toont WOLFHEART op een nooit eerder gehoord artistiek niveau!

BEFORE THE DAWN werd eind jaren ’90 opgericht. De band bracht zes volledige albums uit en toerde de wereld rond, bouwde een grote aanhang op voordat de activiteiten in 2013 werden beëindigd. Toen creëerde Tuomas Saukkonen zijn nieuwe project WOLFHEART, waarmee hij inmiddels zes albums heeft uitgebracht. Tijdens de pandemie bracht BEFORE THE DAWN hun album "Deadlight" uit 2006 opnieuw uit en schreef bij die gelegenheid een gloednieuw nummer. Het album opende #1 in de Finse album chart, en een enorme boost van motivatie en creativiteit volgde.

HINAYANA is een hard-hitting melodieuze death/doom metal band uit het hart van Texas die donkere, broeierige riffs combineert met stijgende melodieuze passages van gitaren en toetsen om hun unieke, agressieve en emotionele geluid te creëren.

Timetable:
17:00 foyer geopend voor een hapje en een drankje (tip!)
19:30 deuren open
19:30 Hinayana
20:25 Before The Dawn
21:40 Wolfheart

Scroll naar boven