The Soulful Sessions

Vrijdag 10 mei 2024
Main stage
Zaal open 21:00, Aanvang 21:00
Voorverkoop € 25,00
Dagkassa € 32,50
Exclusief €2,50 reserveringskosten
MAIN STAGE
21:00 (Zaal open)

πŒπ€π€π’π“π‘πˆπ‚π‡π“ 𝐀𝐑𝐄 𝐔 π‘π„π€πƒπ˜ π…πŽπ‘ 𝐀 π’πŽπ”π‹ ππ€π‘π“π˜?!
Na uitverkochte edities in Arnhem en Groningen komt The Soulful Sessions naar Muziekgieterij. The Soulful Sessions is een dansavond met DJ’s en live optredens voor de echte soulliefhebbers van jong tot oud! De muziek van oude soul legends als James Brown, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Jackson 5, Wilson Picket, Michael Jackson en Marvin Gaye komt allemaal voorbij, maar Γ³Γ³k the new generation artiesten waaronder Raphael Saadiq, Musiq Soulchild, Leela James, Angie Stone, Jill Scott en Bruno Mars passeren de revue!

De band is volledig met blazerssectie, zoals het hoort! Daarnaast heeft het met Natasia Zeeman & Delano Weltrevreden twee ijzersterke lead vocalisten in de groep zitten. Echter voor elke editie komen er ook gast artiesten mee. Zo heeft de organisatie voor deze editie Josh Barry (uk) geboekt. Josh is een Rising star uit de UK! Zo viel hij o.a. op bij niemand minder dan Rag N Bone Man, die hem vervolgens mee op Tour nam als support act. Zijn rauwe soul stem blaast iedereen omver! Wat kan je verwachten? Bij The Soulful Sessions komt hij een aantal van zijn favoriete soul tracks zingen. Denk aan Marvin Gaye, Donny Hathaway en James Brown. Natuurlijk doet hij ook een aantal van zijn eigen nummers!
Jared Grant de soul zanger uit Rotterdam werd bekend bij het grote publiek via The Voice of Holland. Maar tegenwoordig is hij ook een van de lead zangers bij R&B Oldskool Hits van John Williams. Maar afgelopen zomer stond hij nog in de NIJL bij North Sea Jazz samen met Sven Hammond Soul, waar zij een ode brachten aan Ray Charles. Jared kennen wij als ras entertainer, hij weet van elk optreden een feest te maken! Op vrijdag 10 mei is Maastricht aan de beurt!

πŒπ€πˆπ π‘πŽπŽπŒ
JOSH BARRY (UK)
JARED GRANT
NICKY MANUPUTTY on sax
THE SOULFUL BAND
DJ FULLSCALE
MC RMAGEDDON

πŠπ‹π„πˆππ„ 𝐙𝐀𝐀𝐋 * Anything goes – soul, funk, 90s R&B, Swingbeat, 2step, disco & soulful house
BRUZE D’ANGELO
GUILLAUME COLSON
ALXS

Dus ben jij een echte soulliefhebber? Zorg dan dat je dit feestje niet mist!

Scroll naar boven