Sólstafir / Oranssi Pazuzu / Hamferð

Vrijdag 15 november 2024
Main stage
Zaal open 18:00, Aanvang 19:00
Voorverkoop € 30,00
Dagkassa € 32,50
Exclusief €2,50 reserveringskosten
MAIN STAGE
18:00 (Zaal open)

Stap binnen in het rijk van muzikale legendes met de Nordic Descent Tour 2024, waar de etherische landschappen van IJsland samenkomen met de avant-gardistische klanken van Finland en de spookachtige verhalen van de Faeröer.

Aan het roer staat niemand minder dan het IJslandse Sólstafir, meesters van atmosferische rock ‘n roll. Met meer dan twee decennia aan betoverende optredens op hun naam, staat Sólstafir klaar om hun achtste studioalbum te onthullen, met een onvergetelijke reis door het ijs, de sneeuw, het vuur en de lava van hun thuisland. Van tijdloze hits tot langverwachte nieuwe muziek, de epische sets van Sólstafir laten het publiek ademloos achter, hun harten op hun mouw van de eerste noot tot de laatste.

Op deze epische reis worden Sólstafir vergezeld door Oranssi Pazuzu uit Finland, pioniers van extreme avant-garde. Bereid je voor om betoverd te worden terwijl Oranssi Pazuzu je meeneemt op een reis door meerdere genres, je betoverd achterlatend en de realiteit in twijfel trekkend met hun dystopische ongemak en intense voldoening.

De avond wordt geopend met de spookachtige verhalen van doom van de Faeröerse eigen band Hamferð. Met hun langverwachte terugkeer met hun nieuwste juweeltje, ‘Men Guðs hond er sterk’, belooft Hamferð een achtbaan van emoties terwijl ze het publiek boeien met hun zeldzame en krachtige optreden.

Scroll naar boven