Simon & Garfunkel Revival Band

Simon & Garfunkel Revival Band

Maandag 14 februari 2022
Main stage
Zaal open 19:00, Aanvang 20:00
Uitverkocht
Voorverkoop € 27,50
Exclusief €2,50 reserveringskosten
MAIN STAGE
19:00 (Zaal open)

De Simon & Garfunkel Revival Band is één van de beste Revival Bands van het wereldberoemde duo Simon & Garfunkel. Hun optredens leveren slechts enthousiast en positief publiek op. Tijdens hun show "Feelin’ Groovy" komen ballads als Scarborough Fair en Bright Eyes voorbij, maar ook de klassiekers Mrs. Robinson, The Boxer, The Sound of Silence en de opzwepende Cecilia.

Sluit je ogen en stel je voor dat je bij een van de shows van het beroemde duo bent. De stemmen van Michael Frank en Guido Reuter klinken precies als de stemmen van Paul Simon en Art Garfunkel!

Let op

Muziekgieterij is cashless

Sinds 2021 is Muziekgieterij over naar een cashless-betaalsysteem. Dit houdt in dat je enkel met je bankpas of smartphone, contactloos via Apple Pay, Google Pay of vergelijkbaar, kan betalen bij onze barren en entree. Heb je nog zwarte Muziekgieterij-muntjes? Dan kun je deze tot uiterlijk 1 juli 2022 inleveren bij de bar.

Corona-bewijs

Let op: voor dit evenement gelden geen restricties en kan om die reden alleen bezocht worden met een corona-bewijs in de CoronaCheck-app (iOS / Android) én een geldig ID.

Scroll naar boven