QUEEN by Mother Mercury

Zaterdag 07 oktober 2023
Main stage
Zaal open 20:00, Aanvang 20:00
Uitverkocht
Voorverkoop € 30,00
Dagkassa € 35,00
Exclusief €2,50 reserveringskosten
MAIN STAGE
20:00 (Zaal open)

20.00 deuren open
20.00-21.00 DJ EDWARD
21.00-21.45 MOTHER MERCURY SET 1
21.45-22.15 PAUZE – DJ EDWARD
22.15-23.00 MOTHER MERCURY SET 2
23.00-01.00 DJ EDWARD

Mother Mercury, de meest authentieke Queen coverband van Europa, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen!

Deze vijf professionele muzikanten proberen zich er niet makkelijk van af te maken door een valse snor op te kleven. Neen, meneer! Ze hebben alles op alles gezet om de harmonieën en energie tot het hoogste niveau te tillen, zodat jij kan genieten van de songs, zoals je ze kent van de legendarische albums.

Mother Mercury is geen doordeweekse coverband die toevallig wat Queen hits speelt. Deze tribute act wou een liveshow creëren waarin ze de ‘Queen’ konden neerzetten die iedereen kent van hun iconische liveconcerten. Je hebt Wembley ’86 en Live Aid ’85 gezien, dus je weet dat Queen er alles aan deed om het publiek een onvergetelijke ervaring te geven. Dat zijn grote schoenen om te vullen, vind je niet?

Je hebt nog nooit iemand ontmoet die niet weet wie Freddie Mercury is, right? Freddie Mercury is, zonder twijfel, nog steeds de beste showman die er ooit geweest is. Mother Mercury zorgt ervoor dat je het nooit zal vergeten door een overweldigende show op te voeren met die bekende Queen thunder en sound! Tijdens deze opwindende performance kan je meeschreeuwen met onvergetelijke hits als ‘Don’t stop me now’, ‘Radio Ga Ga’, ‘Somebody to love’, ‘Bohemian Rhapsody’ en nog veel meer!

Mother Mercury bestudeerde Queen met een vergrootglas. Na elk detail van deze iconen te analyseren, gingen ze aan de slag! De songs, de sound, de kledij, de bewegingen, het materiaal, de energie,… noem maar op en zij hebben het zich eigen gemaakt. Als je zoekt naar een gigantische productie met dansers, een koor en misschien wat blazers en violen, dan zoek je best wat verder. Maar als je op zoek bent naar de ruwe en explosieve sfeer die je kent van de Queen rockshows, dan heb je het gevonden! Het wordt niet authentieker dan dit! Dit is de beste en meest authentieke Queen coverband van België: Mother Mercury!

MOTHER MERCURY komen in het kader van de Kiwanis Charity Night / benefiet avond. Kiwanis is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie, met doelen voor kinderen als voorkeur. Meer info: https://meerssengloriette.kiwanis.nl

Scroll naar boven