Mothers Finest

Zaterdag 20 april 2024
Main stage
Zaal open 19:30, Aanvang 20:30
Voorverkoop € 35,00
Dagkassa € 40,00
Boost your talent € 16,25
Exclusief €2,50 reserveringskosten
MAIN STAGE
19:30 (Zaal open)

Na alle uitverkochte tours in 2022 is de legendarische rockband Mothers Finest weer op tournee.

Het is moeilijk en vaak erg gevaarlijk om een label aan muziek te hangen. Labels kunnen deuren sluiten voor de meest opwindende talenten en oren sluiten voor artiesten wier frisse vitaliteit erom vraagt gehoord te worden. Mother’s Finest is een krachtige band, maar ze zijn niet typisch.

De groep heeft een geluid gecreëerd dat ze zelf omschrijven als een fusie van Funk, Rock, Gospel, R&B Metal en Jazz, rechtstreeks van de straat naar het podium naar de studio gebracht, dat Afro-Euro Mosaic Soulful en Electric is, dat muzikale verdeeldheid en negatieve stereotypen overstijgt.
Vroeger was dit soort fusionmuziek op z’n zachtst gezegd zeldzaam, maar de veelzijdigheid en originaliteit van Mother’s Finest heeft veel barrières geslecht en van hen de meest legendarische band gemaakt die deze stijl ooit heeft vertegenwoordigd en ze hebben een legioen bands beïnvloed.

MOTHERS FINEST is Joyce Kennedy, Glenn Murdock, leadzang, Juan van Dunk, bas, Gary "Mo" Moore, leadgitaar, John Hayes, leadgitaar, Dion Murdock, drummer.

Internationaal bekend, zijn ze onvergelijkbaar en uniek in hun vermogen om het naar je toe te brengen tijdens concerten. En nu na meer dan 50 jaar op tournee zijn ze nog steeds een van de beste LIVE bands op de planeet. In de huidige wereld van veelheid en etnische diversiteit is er een EENHEID in mensen en muziek die altijd al in het geluid van Mother’s Finest zat. Als je de naam niet meer weet, onthoud dan de initialen: MF.

Timetable:
17:00 foyer geopend voor een hapje en een drankje (tip!)
19:30 deuren open
20:30 Mothers Finest

Scroll naar boven