Janse Bagge Bend

Vrijdag 08 oktober 2021
Main stage
Zaal open 19:00, Aanvang 19:30
Dagkassa € 27,00
Voorverkoop € 22,50
Exclusief €2,50 reserveringskosten
MAIN STAGE
19:00 (Zaal open)

Meer dan 40 jaar geleden begon het avontuur van de Janse Bagge Bend. Een amateurband die het geluk had een top 10 hit te scoren in Nederland en België. “Sollicitere” was in 1983 de eerste Limburgtalige hit en dus kan Janse Bagge met trots de “Mooder van de Dialectpop” worden genoemd. Ze stonden er meteen mee op Pinkpop en hebben sindsdien een grote schare fans. Al die jaren is een optreden van de band een feest en het is leuk om te zien dat steeds weer nieuwe generaties langskomen om eens lekker te genieten van een leuke show.

 

Hoe dan ook, de band werkt dit najaar in ieder geval de clubtour wel af en op 8 oktober staan we voor de eerste keer in de Muziekgieterij. Met in het voorprogramma de classic-rock coverband Green Easer die al heel wat jaartjes de vaste support is.

Let op

Muziekgieterij is cashless

Sinds 2021 is Muziekgieterij over naar een cashless-betaalsysteem. Dit houdt in dat je enkel met je bankpas of smartphone, contactloos via Apple Pay, Google Pay of vergelijkbaar, kan betalen bij onze barren en entree. Heb je nog zwarte Muziekgieterij-muntjes? Dan kun je deze tot uiterlijk 1 juli 2022 inleveren bij de bar.

Corona-bewijs

Let op: voor dit evenement gelden geen restricties en kan om die reden alleen bezocht worden met een corona-bewijs in de CoronaCheck-app (iOS / Android) én een geldig ID.

Scroll naar boven