Diggy Dex

Vrijdag 01 november 2024
Main stage
Zaal open 19:00, Aanvang 19:30
Voorverkoop € 30,00
Dagkassa € 35,00
Exclusief €2,50 reserveringskosten
MAIN STAGE
19:00 (Zaal open)

Diggy Dex (echte naam: Koen Jansen, 1980) komt met nieuwe muziek! Op zijn achtste studioalbum ‘Tempo Giusto’ neemt de chansonrapper je mee in zijn wereld vol prachtige teksten en melodieën.

In zijn verhalen op muziek neemt de rapper uit Amersfoort je mee naar zijn wereld. Diggy Dex blijft daarbij trouw aan zijn muzikale heritage hiphop, en voelt tegelijkertijd de drive om andere muzikale wegen te verkennen. De reis begon bij het succes van het album ‘Golven’, waarna hij en zijn muzikale familie verder door het land trokken met de Karavaan- en Carrousel-tours. Met hits als ‘Treur Niet (Ode Aan het Leven)’ en ‘Slaap Lekker (Fantastig Toch)’ deelde hij in acht clubtournees, een theatertournee, een uitverkochte AFAS Live, een meerdere keren uitverkocht Koninklijk Theater Carré en talloze festivals zijn muziek met talloze mensen.

Hij schitterde voorgaande jaren tevens in het programma Beste Zangers en ook bij de succesformatie The Streamers liet Diggy Dex blijken dat het pad van zang hem niet onbekend is. Dit voorjaar nog verscheen zijn nieuwe boek ‘Losse Krabbels’ inclusief een uitverkochte clubtour: de opmaat voor het album ‘Tempo Giusto’ dat in september zal verschijnen. En bij een nieuw album hoort uiteraard een nieuwe tour! Dex en zijn band staan te trappelen om de nieuwe liedjes live met jullie te delen!

Scroll naar boven