Classic Hits In Concert

Classic Hits in Concert

Vrijdag 13 december 2024
Main stage
Zaal open 19:30, Aanvang 20:00
Voorverkoop € 27,00
Dagkassa € 29,50
Exclusief €2,50 reserveringskosten
MAIN STAGE
19:30 (Zaal open)

December is dé maand van legendarische toplijsten, met als ultieme favoriet natuurlijk de onmisbare Top 2000. Dit jaarlijkse festijn is een waar hoogtepunt voor elke muziekliefhebber. En midden in dit ‘feest der herkenning’ op verschillende radiozenders schittert het evenement Classic Hits In Concert.

Een indrukwekkende band van meer dan twintig talentvolle muzikanten brengt een avondvullende show, steeds weer in nieuwe samenstellingen. Ze nemen het publiek mee op een reis langs de ultieme meezingers en verrassende pareltjes uit de Top 2000. Het programma staat bol van tijdloze pop-, rock- en soulklassiekers die iedereen kent.

Maar Classic Hits In Concert gaat verder dan de bekende nummers. Het biedt een mix van herkenning en verrassing, altijd verweven met een meeslepend verhaal. Evergreens, one-hit-wonders, legendarische gitaarsolo’s en verborgen juweeltjes passeren in rap tempo de revue. Een eerbetoon aan de pioniers die al jarenlang de lijsten domineren, met als doel de originele uitvoeringen zo nauw mogelijk te benaderen.

Scroll naar boven