BERGGALM presenteert: ‘Toppers in Concert – tribute’

Zaterdag 29 juni 2024
Main stage
Zaal open 18:00, Aanvang 20:00
Gratis event
MAIN STAGE
18:00 (Zaal open)

Een 2,5 uur durend non-stop muziekspektakel. Muziek van bekende binnen- en buitenlandse topartiesten. Een spetterende licht- en geluidshow. Publiek dat mee zingt en mee danst. Muzikanten die zichtbaar genieten op het podium. Feest!
Waarschijnlijk denk je niet aan een concert van een harmonie en een drumband als je dit leest. Toch is dit wat het harmonieorkest en de drumband van Berggalm uit Noorbeek gaan doen op zaterdag 29 juni a.s.

‘Toppers in Concert – tribute’ heeft Berggalm het genoemd en niet voor niets is gekozen voor de ondertitel ‘Glitter & Glamour’. In de grote zaal van de Muziekgieterij in Maastricht begint het concert om 20 uur. Onder leiding van Jos Paffen en Bert Offermans gaan de ruim 60 muzikanten van Berggalm een uitdagend en spraakmakend muzikaal programma uitvoeren. Een combo verrijkt de muziek van harmonie en drumband. Léanne Vreuls en Erik Minten nemen de zangpartijen voor hun rekening. Het duo Ton en Henk van de Janse Bagge Bend zorgt voor een special act. En er is een pre- en after-party, zodat je ook vóór en na het concert van de sfeer kunt genieten.

Foyer geopend vanaf vanaf 18:00u
Zaal geopend vanaf 19:00u
Aanvang concert 20:00u

Tickets zijn vanaf 21 maart te koop via https://www.ticketkantoor.nl/shop/BerggalmToppers

Prijs per ticket: € 19,50 (tot 1 juni 2024 | daarna € 24,50)

Scroll naar boven