043: DeafDeafDeaf + Heartworms + Eosine

Vrijdag 01 december 2023
Small stage
Zaal open 19:30, Aanvang 20:00
Gratis event
SMALL STAGE
19:30 (Zaal open)

Net als jullie zijn we altijd op zoek naar ‘the next big thing’, bands die je prikkelen en uitdagen. Die je net die klap in je gezicht geven die lekker blijft natintelen. Omdat we het hele jaar door op ontdekkingstocht gaan, en niet alleen voor en tijdens Bruis in september, krijg je maandelijks een taster van wat je nog allemaal gaat zien en horen in Muziekgieterij. En misschien zelfs wel tijdens Bruis. Drie bands, die normaal gesproken voorbehouden zijn aan de early adopters, hoor je nu op één avond en dat voor helemaal gratis! ‘Zero for three’ dus en dat in onze prachtige stad met het minstens zo mooie netnummer, 043.

Heartworms
De Londense zangeres Jojo Orme brengt met het dystopische muzikale project Heartworms donkere, gothic post-punk met stuwende, repetitieve ritmes die geïnspireerd zijn op bands als Kraftwerk en Interpol.

DeafDeafDeaf
Gespot op de The Great Escape in Brighton 2023: DeafDeafDeaf uit Manchester. Ondefinieerbaar door genre, maar toch verwant aan invloed, hebben de jongens een indrukwekkend roster van tracks samengesteld. Alles wat de Britse muziek zo mooi maakt, hoor je terug in deze jonge band. Een one to watch en zeer indrukwekkend live!

Eosine
Dit viertal uit Luik is één van de best bewaarde geheimen uit de Waalse stad. Voor fans van My Bloody Valentine, Lush en Psychotic Monks.

Timetable:
17:00 foyer geopend voor een hapje en een drankje (tip!)
19:30 deuren open
20:00 Eosine
21:00 DeafDeafDeaf
22:00 Heartworms

Scroll naar boven