De Muziekgieterij

+31 (0)43 343 3337
[email protected]

bezoekadres:
Boschstraat 5
6211 AS Maastricht

postadres:
Postbus 2403
6201 EA Maastricht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Generic filters
Exact matches only

Zaal huren

Naast haar eigen programmering, verhuurt Muziekgieterij haar zalen ook voor zowel openbare als besloten feesten. Beide zalen, gelegen in de indrukwekkende industriële omgeving van het Sphinxkwartier in Maastricht, zijn afzonderlijk te huur en zijn voorzien van alle professionele faciliteiten die men mag verwachten van een modern gebouw.

Zalen

M beschikt over twee zalen:
– De ‘Grote Zaal’ met een capaciteit van 1100 bezoekers.
– De ‘Kleine Zaal’ met een capaciteit van 420 bezoekers.

Beide zalen zijn uitermate geschikt als concertzaal, maar ook voor het opzetten van dance-events. Ook business-to-business events kunnen makkelijk plaatsvinden binnen Muziekgieterij. De technische specificaties van de zalen worden uitgelegd op de pagina over de locatie.

Route en parkeren

Parkeren: op enkele minuten loopafstand bieden de parkeerplaatsen ‘Sphinxterrein’ en ‘Frontenpark’ ruim 1100 plaatsen.
Fietsenstalling voor 300 fietsen direct naast M.
Openbaar vervoer: M ligt op 1,6 km vanaf Maastricht CS. De dichtstbijzijnde bushalte is gelegen op de Boschstraat en ligt op 5 minuten loopafstand.

Een routebeschrijving en parkeermogelijkheden worden op de Route & Parkeren-pagina beschreven.

Faciliteiten

In M wordt standaard gratis wifi aangeboden, alsook makkelijk toegankelijke wc’s en makkelijke doorgangen. Zo kan ook de mindervalide bezoeker of rolstoelgebruiker zijn of haar weg vinden binnen de locatie, lees hier meer over op de toegankelijkheid-pagina. Tevens zijn alle zalen, inclusief de foyer,  voorzien van een rijk uitgeruste bar.

Zaal huren

De hoeveelheid aan mogelijkheden is zó divers, dat een offerte vrijwel altijd maatwerk is. Mail daarom voor meer informatie naar [email protected].