Ableton Live wizard in 5 weken

ableton-live-wizard-1920x1080

Ableton Live is een software-omgeving (DAW) die de gebruiker in staat stelt om op veel manieren creatief aan de slag te gaan met klank, beats, effecten en zoveel meer.  Een zeer interessante en uitgebreide tool voor zowel ervaren muzikanten, DJ’s, producers of gewoon voor mensen met een fascinatie voor klank en geluid. Als je deze cursus hebt afgerond, ben je een heuse Ableton Live Wizard.

Zelfstandig werken

Het zelfstandig leren werken met Ableton Live kan uitdagend zijn en dat is net waarvoor deze lessenreeks interessant kan zijn. In 10 weken vormen we de cursisten om tot echte Ableton Live-experts die het programma als hun broekzak kennen en creatief gebruik kunnen maken van alle functionaliteiten.

Zo gaan we te werk:

Na een theoretische uitleg, gaan we aan de slag met een bijpassende opdracht. Dit doet iedereen zelfstandig, maar voor vragen is er altijd een expert aanwezig! Daarnaast ga je ook nog thuis aan de slag met het opgegeven huiswerk, zodat je de stof nog sneller in de vingers krijgt. Daarbij wordt de cursus aangevuld met een schriftelijke cursus, zodat je alles op je gemak nog kunt nalezen.

Vereisten: 

  • Laptop met een versie van Ableton Live (bij voorkeur Standard).
  • Koptelefoon.
  • Muzikale voorkennis is een plus maar geen must. Voor zij die willen is er mogelijkheid tot extra toelichting bij bepaalde termen. 

Verdere informatie:

  • Looptijd cursus: 5 weken, startdatum 19 mei 2022
  • Prijs: €100

Duur: 10 dagen (3 uur)
Maximaal aantal deelnemers: 6

Inschrijven voor
Ableton Live wizard in 5 weken

Geen evenementen beschikbaar.

Op alle reserveringen zijn onze huisregels van toepassing. Door een ruimte te boeken gaat u hier automatisch mee akkoord.

Andere workshops & cursussen

Scroll naar top