Zaal huren

Naast haar eigen programmering, verhuurt Muziekgieterij haar zalen ook voor feesten, personeelsbijeenkomsten en zakelijke events (B2B). Beide concertzalen, gelegen in de indrukwekkende industriële omgeving van het Sphinxkwartier in Maastricht, zijn afzonderlijk te huur en zijn voorzien van alle professionele faciliteiten.

Zalen

Muziekgieterij beschikt over 2 zalen:
– De ‘Grote Zaal’ met een capaciteit van 1100 bezoekers
– De ‘Kleine Zaal’ met een capaciteit van 420 bezoekers.

De technische specificaties van de zalen vind je op de pagina over de locatie.

Faciliteiten

In Muziekgieterij wordt standaard gratis wifi aangeboden, alsook toegankelijke wc’s en makkelijke doorgangen. Zo kan ook de mindervalide bezoeker of rolstoelgebruiker zijn of haar weg vinden binnen de locatie, lees hier meer over op de toegankelijkheid-pagina.

Bar en keuken

Alle zalen, inclusief de foyer, zijn voorzien van een rijk uitgeruste bar. Onze keukencrew staat klaar om lunches en diners voor jullie te bereiden.

Zaalverhuur

De hoeveelheid aan mogelijkheden voor events in Muziekgieterij is zó divers, dat een offerte altijd maatwerk is. Mail daarom voor meer informatie over zaalverhuur naar verhuur@muziekgieterij.nl. Bekijk voorbeelden van eerdere, uiteenlopende, events.

Route en parkeren

Parkeren: op enkele minuten loopafstand bieden de parkeerplaatsen ‘Sphinxterrein’ en ‘Frontenpark’ ruim 1100 plaatsen.
Fietsenstalling voor 300 fietsen direct naast Muziekgieterij.
Openbaar vervoer: de venue ligt op 1,6 km vanaf Maastricht CS. De dichtstbijzijnde bushalte is gelegen aan de Boschstraat en ligt op enkele minuten loopafstand.

Een routebeschrijving en parkeermogelijkheden worden op de Route & Parkeren-pagina beschreven.

Scroll naar boven