Route & Parkeren

Muziekgieterij exterieur 2022 - foto © Harry Heuts

Muziekgieterij is gelegen aan Boschstraat 5, 6211 AS in Maastricht. De entree is aan de achterkant van het pand, voer daarom Richie Backfireplein 10, 6211 AE Maastricht in bij je navigatie (voorheen Bassin 88, 6211 AK Maastricht).

Ik kom met de auto

Om en nabij het Sphinxkwartier zijn diverse parkeerplaatsen, de dichtstbijzijnde is parking Sphinxterrein. Verderop is er ook de mogelijkheid om onder winkelcentrum Mosae Forum of bij het Bassin te parkeren.

Hieronder de adressen voor de navigatie:
Parking Frontenpark
Parking Sphinxterrein
Parking Mosae Forum
Parking Bassin

Tip: bij Q-Park Bassin parkeer je tijdens een concert met korting, boek je parkeerplaats dus van tevoren.

Ik kom met de fiets

Naast Muziekgieterij is een fietsenstalling gelegen, zodat ook de fietsende bezoeker van Muziekgieterij zijn of haar fiets kan stallen. Op die manier parkeer je gratis en draag je ook nog een steentje bij aan het milieu.

Ik kom met het OV

Muziekgieterij is ook bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Bushalte Boschstraat/Maagdendries, gelegen op de Boschstraat. Vanaf hier loop je binnen 5 minuten de Muziekgieterij binnen.

Ingang

De ingang van de Muziekgieterij bevindt zich aan de achterzijde van het pand, via de trappen naast Filmhuis Lumière. Navigeer hiervoor naar Bassin 88, 6211 AK Maastricht.

Looproute Q-Park Frontenpark naar Muziekgieterij

Route vanaf de parkeerplaats naar de ingang

Toegankelijkheid

Ben je slecht ter been, mindervalide of maak je gebruik van een rolstoel? Lees hier meer over op onze pagina over toegankelijkheid.

Scroll naar boven