Projecten

bruis22-droneshot

Muziekgieterij heeft verschillende projecten opgezet voor een gevarieerd publiek, zowel zelfstandig als in samenwerking met lokale organisaties.

Bruis

Het Bruis Festival ontstond in 2007, toen de Muziekgieterij in opdracht van de gemeente Maastricht een popfestival ontwikkelde voor de stad. Maar liefst 15 jaar, en 3 locaties later, landt het festival als een Euregionale household name in de binnentuin van Muziekgieterij in Maastricht.

Transformer

Nieuw, ongepolijst talent ontdek je bij Transformer in Muziekgieterij. De bands van morgen, spannende acts die je gezien wil hebben voordat de rest van de wereld ze ontdekt. De Transformer Club is een concept van liefhebbers, voor liefhebbers. Acts waarin we vertrouwen hebben dat je dit als muziekliefhebber niet moet missen.

Soto Club

Aan de rand van Maastricht, in het Sphinxkwartier, ligt Soto Club. Deze club binnen Muziekgieterij richt zich op de kwalitatieve elektronische muziek, variërend van house tot disco, techno en electro. Samen met Linke Soto brengen we lokale artiesten en DJ’s gemixt met aansprekende headliners. Daarmee willen we meer dan alleen een club zijn. Samen creëren we een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en zichzelf kunnen zijn. Meet me at Soto Club.

Meer informatie over Soto Club.

Midsummer Prog Festival

Het gloednieuwe Midsummer Prog Festival is een exclusieve muziekfestival-ervaring die je niet mag missen. Midzomer geeft je de kans om enkele van ‘s werelds beste progressieve rockbands het podium op te zien komen in het prachtige openlucht amfitheater in Valkenburg a/d Geul, Nederland.

Meer informatie over Midsummer Prog Festival.

Verhuur

Naast haar eigen programmering, verhuurt Muziekgieterij haar locatie ook voor zowel openbare als besloten feesten, opnames en repetities.

Kijk voor meer informatie over de locatie, zalen en repetitieruimtes onder Verhuur.

Scroll naar top