Genre: Pop-Rock

Attic Jam Session

Lekker chillen op de maandagen en luisteren naar een te gek bandje? Of kijken naar kunst van lokale jonge kunstenaars?Bij onze Attic Jam Session heeft iedereen vanaf 16 jaar de ruimte om zich creatief uit te leven.Heb je een leuke act? Vergeet de plankenkoorts en doe mee! Our attic rumble is ‘the place to be’ …

Attic Jam Session Lees meer »

DIRK.

DIRK.

De Belgische podiumbeesten van DIRK. komen naar Muziekgieterij. Voor iedereen die erbij was op Bruis 2021 en al die anderen: deze wil je niet missen!

Bandnight

Bandavond met bands uit de regio, jong talent en bands uit onze oefenruimtes.Geniet van een gezellige avond vol live muziek. Gratis toegang! Bandnight with local bands, young talents and bands from the rehearsal rooms.A great evening with live music, cool drinks and nice people. Free entrance!

Pete Murray

Pete Murray is één van de meest succesvolle artiesten allertijden en die kwaliteit druipt ervan af, al ruim 20 jaar lang. Om die mijlpaal te vieren gaat de Australische singer-songwriter op wereldtoer, zijn ‘Best Of World Tour’. Met die tour komt hij ook langs Maastricht, want Muziekgieterij mocht natuurlijk niet ontbreken in het rijtje gedurende …

Pete Murray Lees meer »

Made In Purple

Made In Purple

De Belgische Deep Purple-tribute ‘Made In Purple’ is eentje van de buitencategorie. Geïnspireerd door het legendarische album ‘Made In Japan’, hebben de heren het materiaal van de minstens zo legendarische band perfect in de vingers.

Scroll naar top