Indie

The Veils

The Veils

De Engelse indieband The Veils raken je recht in het hart met hun emotionele muziek. Al bijna 20 jaar maakt de band furore, onder leiding van Finn Andrews, die sterk doet denken aan Nick Cave en The Gun Club. Het is dan ook vaak spookachtige rock met een romantisch randje.

The Howl & The Hum

De indiegitaarpop van The Howl & The Hum is tegen alle verwachtingen in moeilijk in een hokje te stoppen. De vierkoppige band uit York doet het namelijk net een tikje anders dan anderen, met hun melancholische, donkere sound. Hun sound wordt niet voor niets gelinkt aan Massive Attack, Radiohead en Alt-J.

Half Moon Run

Half Moon Run

Meer dan 10 jaar geleden beleefde de Canadese band Half Moon Run hun Nederlandse debuut in Muziekgieterij. Nu keren ze terug naar Maastricht, maar met meer parels als ‘Full Circle’ in het repertoire. Ze nemen Flyte mee als support!

Solomon

Solomon

Solomon, het internationale project van Koen de Witte en de zijnen, maakt muziek die je echt raakt. Melancholie ten top, maar op een manier die je pakt en niet meer loslaat.

Bandnight

Bandavond met bands uit de regio, jong talent en bands uit onze oefenruimtes.Geniet van een gezellige avond vol live muziek. Gratis toegang! Bandnight with local bands, young talents and bands from the rehearsal rooms.A great evening with live music, cool drinks and nice people. Free entrance! Line-up:High 5 (Covers)Thursdays (Indie)Defacto (Alternative)Skunky Designer (Pop)

Scroll naar boven
Scroll naar top