ZOEPER 25 Jaor

Donderdag 21 november 2024
Main stage
Zaal open 19:00, Aanvang 19:30
Uitverkocht
Voorverkoop € 25,00
Exclusief €2,50 reserveringskosten
MAIN STAGE
19:00 (Zaal open)

Zoeper 25 jaar! Jubileumshow in Muziekgieterij op donderdag 21 november 2024
Op donderdag 21 november 2024 wordt het dak van de Muziekgieterij eraf geblazen door niemand minder dan de legendarische feestband Zoeper! Ter ere van hun 25-jarig bestaan komen ze terug voor een eenmalig optreden.

De hèlste feestband vaan Limburg staat bekend om hun aanstekelijke beats, catchy teksten en onweerstaanbare energie op het podium. Met hits als ‘In de kaffee gebore’, ‘Sjendaol’, ‘Oonkontent’ en ‘Zoeper’s trök’ veroverden Gamin, Koejong, Batteraof, Vluupik en Duitendeef (de bijnamen van de bandleden Remko Renckens, Luc van Lijf, Odin Wijnhoven, Kevin en Gino Cramer) de Limburgse podia. Tijdens dit jubileumoptreden zal de formatie in vrijwel de gehele originele bezetting aantreden.
Kevin, later natuurlijk bekend als Fabrizio vindt de combinatie van het runnen van zijn nieuwe bedrijf en het oppakken van dit jubileumconcert niet haalbaar, en laat de zangkunsten graag over aan zijn breurke Duitendeef. “Uiteraard volg ik mijn vrienden op de voet en verwacht ik een spectaculaire avond.”

Ingevulde avond
Het jubileumfeest van Zoeper wordt een onvergetelijke avond met een keur aan topartiesten die het podium zullen delen, het wordt een line-up om van te watertanden. Verwacht verrassende gastoptredens en unieke samenwerkingen. “Welke artiesten komen blijft een verrassing, maar we garanderen dat alleen de gastoptredens al de moeite waard zijn om te komen”, zegt Remko. Het laatste concert van Zoeper in 2017 in D’n Hiemel was binnen een paar uur uitverkocht.

Start voorverkoop
Voor dit spektakel zijn 950 kaarten beschikbaar. Om iedereen in de gelegenheid te stellen om tijdig een kaart te bemachtigen, start er op Dinsdag 7 mei, vanaf 10 uur een voorverkoop. Kaarten gaan, geheel in thema één euro per jubileumjaar kosten (€ 25,-).

Scroll naar boven