Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Sylvie Kreusch

Zaterdag 19 februari 2022
Foyer, Small stage
Zaal open 19:00, Aanvang 19:30
Voorverkoop € 18,00
Dagkassa € 20,00
Inclusief reserveringskosten
FOYER, SMALL STAGE
19:00 (Zaal open)

Sylvie Kreusch kun je kennen van bijvoorbeeld de Belgische band Warhaus – in 2016 nog bij ons te zien – en als zangeres van Soldier’s Heart, maar in augustus staat ze op Noorderzon met haar indrukwekkende soloproject. Met haar zwoele stem, ritmische geluiden en imponerende live-optredens is ze één van de grande dames van de Belpop. Niet alleen met haar bijzondere shows, maar ook in de modewereld gooit ze hoge ogen. Zo componeerde ze eerder muziek voor onder andere Prada en werkte ze samen met onder meer Victoria’s Secret, HBO, BMW en Miu Miu. Verwacht een bijzondere liveshow vol atypische ritmes, zwoele zanglijnen en eerlijke teksten.

Let op

Muziekgieterij is cashless

Sinds 2021 is Muziekgieterij over naar een cashless-betaalsysteem. Dit houdt in dat je enkel met je bankpas of smartphone, contactloos via Apple Pay, Google Pay of vergelijkbaar, kan betalen bij onze barren en entree. Heb je nog zwarte Muziekgieterij-muntjes? Dan kun je deze tot uiterlijk 1 juli 2022 inleveren bij de bar.

Corona-bewijs

Let op: voor dit evenement gelden geen restricties en kan om die reden alleen bezocht worden met een corona-bewijs in de CoronaCheck-app (iOS / Android) én een geldig ID.

Scroll naar top