Suzan & Freek

Suzan & Freek

Zaterdag 02 maart 2024
Main stage
Zaal open 19:30, Aanvang 20:00
Uitverkocht
Voorverkoop € 37,50
Dagkassa € 40,00
Exclusief €2,50 reserveringskosten
MAIN STAGE
19:30 (Zaal open)

Suzan & Freek, het Nederlandse muzikale duo dat in 2018 nationaal doorbrak met ‘Als Het Avond Is’, hebben met hun tweede album ‘Dromen In Kleur’ een nieuwe mijlpaal bereikt. Ondanks het ongekende succes blijven ze bescheiden en gefocust op hun passie: het maken van muziek. Het album, bestaande uit twaalf nieuwe nummers, weerspiegelt de fase van het leven waarin ze zich bevonden tijdens de opnames. De opkomst van Suzan & Freek begon met de recordbrekende hit ‘Als Het Avond Is’, gevolgd door het bekroonde album ‘Gedeeld Door Ons’ in 2019. Deze successen lanceerden hen naar de top van de Nederlandse popmuziek. Ondanks de veranderende wereld om hen heen blijven ze gewoon zichzelf en steunen elkaar om met beide benen op de grond te blijven staan.

‘Dromen In Kleur’ is ontstaan in de nasleep van het doorbraaksucces, met reflectieve momenten tijdens de tijdelijke vertraging door de coronacrisis. Het album weerspiegelt hun ervaringen en groei, met nummers als ‘Niet Meer Van Mij’, dat metaforisch de veranderingen sinds hun doorbraak belicht. De twaalf tracks tonen diverse thema’s en muzikale invloeden, waaronder samenwerkingen met artiesten als Snelle, Sophia Ayana en John Ewbank. Het album markeert ook de overstap naar optreden met een live band, waardoor de muziek een volwassenere klank krijgt.

Met ‘Dromen In Kleur’ in handen zijn Suzan & Freek klaar om weer op het podium te schitteren na de uitdagingen van 2020 en een groot deel van 2021. De clubtour, beginnend in België en vervolgens in Nederland, belichaamt hun uitgebreide ambities op concertgebied. Ze geloven in het verwezenlijken van dromen door hard werken en focus, en zien de toekomst vol kleur tegemoet. De albumtitel symboliseert niet alleen hun huidige fase in het leven als succesvolle muzikanten, maar ook de heropleving na de grijze sluier van de coronaperiode. Voor Suzan & Freek is het alsof de wereld opnieuw wijd open ligt, klaar om weer in kleur te dromen. Op 2 maart te horen in Muziekgieterij!

Scroll naar boven