Still Collins

Zondag 21 november 2021
Main stage
Zaal open 19:00, Aanvang 20:00
Voorverkoop € 26,50
Dagkassa € 31,50
Exclusief €2,50 reserveringskosten
MAIN STAGE
19:00 (Zaal open)

Elke dag horen we op de radio wel muziek van Phil Collins of Genesis. De overgetelijke songs die we allemaal onmiddellijk herkennen! Still Collins is de beste show in zijn soort. Zo schrijven de recensenten overal in Europa !

Against all odds, In the Air Tonight, Invisible Touch, I Can’t Dance, Another Day in Paradise … Still Collins is Europa’s meest gevraagde band als het om het repertoire van Phil Collins en Genesis gaat. Stemmen, sound, arrangementen … zelfs doorgewinterde fans geloven hun oren niet! Doe je ogen dicht en het lijkt of Phil en Genesis zelf op het podium spelen.

Peter Gabriel wordt ook niet vergeten.

De hoofdrol is voor zanger Sven Komp, die een niet van echt te onderscheiden stem van Phil Collins uitvoert. Samen met 6 andere topmuzikanten, een spectaculaire lichtshow, authentiek geluid en moves wordt dit een show waarbij je niet stil kunt blijven zitten.

Heel Europa geniet van Still Collins !!

Let op

Muziekgieterij is cashless

Sinds 2021 is Muziekgieterij over naar een cashless-betaalsysteem. Dit houdt in dat je enkel met je bankpas of smartphone, contactloos via Apple Pay, Google Pay of vergelijkbaar, kan betalen bij onze barren en entree. Heb je nog zwarte Muziekgieterij-muntjes? Dan kun je deze tot uiterlijk 1 juli 2022 inleveren bij de bar.

Corona-bewijs

Let op: voor dit evenement gelden geen restricties en kan om die reden alleen bezocht worden met een corona-bewijs in de CoronaCheck-app (iOS / Android) én een geldig ID.

Scroll naar boven