Nachtwacht

Vrijdag 04 maart 2022
Small stage
Zaal open 22:00, Aanvang 22:00
Voorverkoop € 11,50
Dagkassa € 15,50
Exclusief €2,50 reserveringskosten
SMALL STAGE
22:00 (Zaal open)

Nachtwacht is een collectief van dj’s, vrienden en elektronische muziekliefhebbers die een kwalitatief hoogwaardige elektronische houseprogrammering willen bieden op locaties die passen bij het genre.

HOU JIJ MET ONS MEE DE WACHT OVER DE NACHT?

Het concept is ontstaan in het huidige corona tijdperk. Er is veel veranderd in de cultuur- en evenementensector. De hele nachtbranche staat onder grote druk door de restricties die worden opgelegd en waarop stevig wordt gehandhaafd. Nachtwacht wil de nachtcultuur stimuleren en komt daarom met de visie om samen met lokale helden de wacht over de nacht te houden en zo de nachtcultuur te handhaven! Nachtwacht wil hiermee meer draagvlak creëren voor de elektronische housescene in Maastricht en hopelijk vele andere steden.

Laat je verassen door de rollende beats van residents van Nachtwacht, lokale talenten en pioniers uit de housescene. Geïnspireerd door locaties in Berlijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam gaat Nachtwacht in passende en sfeervolle venue’s producties brengen op een kwalitatief hoog niveau om zo opnieuw de ultieme belevening van de Nacht te ervaren. Laat onze thuisbasis, Muziekgieterij, nou net zo’n venue zijn, de industriële uitstraling en de binnentuin van Muziekgieterij voelen aan als ‘klein Berlijn’.

Zijn Housemuziek, dansen en de nacht ook jouw passie, laat je dan meedrijven op de ritmische bassen en hou samen met ons wacht over de nacht.

Scroll naar boven