Mauro Pawlowski

Zondag 31 oktober 2021
Small stage
Zaal open 19:00, Aanvang 19:30
Voorverkoop € 21,50
Dagkassa € 25,00
Exclusief €2,50 reserveringskosten
SMALL STAGE
19:00 (Zaal open)

Mauro Pawlowski brengt na 20 jaar zijn eerste album onder eigen naam uit. Eternal Sunday Drive verschijnt na de zomer, de eerste singles Always Someone, Spotlight en The Silent Sky kan u al kennen. Grenzeloze melodieuze popmuziek voor zij die het willen.

Mauro is wat je een ‘rock royalty’ zou kunnen noemen. Hij is een van de sleutelfiguren in de Belgische hedendaagse muziekscene sinds hij in 1992 zijn carrière begon als frontman van de beruchte cultband Evil Superstars. De onverzadigbare Mauro was jarenlang lid van dEUS, maar hij was ook het brein achter talloze andere muzikale projecten en alter ego’s. Hij had een hand in meer dan 100 albums, and counting. Mauro komt nu met een nieuw soloalbum, iets waar een generatie muziekliefhebbers het afgelopen decennium naar heeft verlangd.

Support komt van Caspar Auwerkerken. De belofte uit Hasselt is een van de meest spraakmakendste talenten uit België, zonder nog maar een plaat uitgebracht te hebben.

Let op

Muziekgieterij is cashless

Sinds 2021 is Muziekgieterij over naar een cashless-betaalsysteem. Dit houdt in dat je enkel met je bankpas of smartphone, contactloos via Apple Pay, Google Pay of vergelijkbaar, kan betalen bij onze barren en entree. Heb je nog zwarte Muziekgieterij-muntjes? Dan kun je deze tot uiterlijk 1 juli 2022 inleveren bij de bar.

Corona-bewijs

Let op: voor dit evenement gelden geen restricties en kan om die reden alleen bezocht worden met een corona-bewijs in de CoronaCheck-app (iOS / Android) én een geldig ID.

Scroll naar boven