Jungle By Night

Zaterdag 30 oktober 2021
Main stage
Zaal open 19:00, Aanvang 20:00
Voorverkoop € 19,00
Dagkassa € 24,00
Exclusief €2,50 reserveringskosten
MAIN STAGE
19:00 (Zaal open)

Al sinds het begin van hun reis draaien de mannen van Jungle By Night hun hand niet om om een dansvloer in lichterlaaie te zetten. Hun reputatie als swingende liveband was wereldwijd groeiende, totdat de pandemie keihard aan de handrem trok. Dat hield Jungle By Night echter niet tegen om te gaan experimenten en nieuwe muziek te gaan schrijven. 

Het resultaat hiervan wordt in de tweede helft van 2021 uitgebracht en op 30 oktober hoor je de voltallige band in Muziekgieterij en zie je hoe ze de boel weer ‘ouderwets’ in lichterlaaie zetten.

Let op

Muziekgieterij is cashless

Sinds 2021 is Muziekgieterij over naar een cashless-betaalsysteem. Dit houdt in dat je enkel met je bankpas of smartphone, contactloos via Apple Pay, Google Pay of vergelijkbaar, kan betalen bij onze barren en entree. Heb je nog zwarte Muziekgieterij-muntjes? Dan kun je deze tot uiterlijk 1 juli 2022 inleveren bij de bar.

Corona-bewijs

Let op: voor dit evenement gelden geen restricties en kan om die reden alleen bezocht worden met een corona-bewijs in de CoronaCheck-app (iOS / Android) én een geldig ID.

Scroll naar boven