Guus Meeuwis

Donderdag 06 oktober 2022
Main stage
Zaal open 19:00, Aanvang 19:30
Dagkassa € 41,50
Voorverkoop € 37,50
Inclusief reserveringskosten
MAIN STAGE
19:00 (Zaal open)

Guus Meeuwis heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten. Hij heeft 50 shows Club Zoveel in poptempel 013 gegeven, The Streamers opgericht en georganiseerd, nieuwe songs geschreven en afgelopen weekend werd hij nog onderscheiden met de Gouden Erepenning van de gemeente Tilburg. Én hij is de studio in gegaan om een aantal bestaande liedjes in het klein opnieuw op te nemen. Dat laatste heeft geleid tot ‘In De Basis’: naast de release van een nieuw album/EP, komt er ook een clubtour in het najaar.

In november in Maastricht aan de beurt, dan hoor je Guus in een kleine bandbezetting in de meest pure vorm. Uiteraard wordt het een feest der herkenning, feest dat hij samen met het publiek gaat maken. Samen zingen en genieten. Het wordt een clubtour, zoals Guus die nog nooit gegeven heeft.

Let op

Muziekgieterij is cashless
Sinds 2021 is Muziekgieterij over naar een cashless-betaalsysteem. Dit houdt in dat je enkel met je bankpas of smartphone, contactloos via Apple Pay, Google Pay of vergelijkbaar, kan betalen bij onze barren en entree.

Scroll naar top