Fixkes

Zaterdag 27 november 2021
Small stage
Zaal open 19:00, Aanvang 19:30
Geannuleerd
SMALL STAGE
19:00 (Zaal open)

De Belgische band Fixkes begon in 2005 met hun opmars naar wereldfaam, met hun eerste demo’s op MySpace. Met hun vers opgenomen muziek, in pa’s en ma’s garage tussen de fietsen en het oud papier, deden ze mee voor Humo’s Rock Rally en kwamen ze al snel terecht in programma’s op onder meer Studio Brussel en in de uitzending van Bart Peeters.

Ondanks dat de Fixkes in 2005/2006 ‘the next big thing’ waren, werd het stil rond de groep. In de achtergrond bleven ze bezig en in 2020 kwam hun vierde album uit. In 2021 is het tijd voor ze om hun werk weer live te laten horen. Op 27 november dus, in Muziekgieterij!

Let op

Muziekgieterij is cashless

Sinds 2021 is Muziekgieterij over naar een cashless-betaalsysteem. Dit houdt in dat je enkel met je bankpas of smartphone, contactloos via Apple Pay, Google Pay of vergelijkbaar, kan betalen bij onze barren en entree. Heb je nog zwarte Muziekgieterij-muntjes? Dan kun je deze tot uiterlijk 1 juli 2022 inleveren bij de bar.

Corona-bewijs

Let op: voor dit evenement gelden geen restricties en kan om die reden alleen bezocht worden met een corona-bewijs in de CoronaCheck-app (iOS / Android) én een geldig ID.

Scroll naar boven