Elvis Concert

Zondag 08 mei 2022
Main stage
Zaal open 19:00, Aanvang 19:30
Voorverkoop € 34,50
Dagkassa € 40,00
Exclusief €2,50 reserveringskosten
MAIN STAGE
19:00 (Zaal open)

The Elvis Concert brengt de muziek van The King als geen ander. Met de unieke samenstelling van jonge topmuzikanten en mensen die daadwerkelijk met Elvis op het podium hebben gestaan zijn inmiddels al de harten van duizenden muziekliefhebbers veroverd. Je hoort de onmiskenbare Presley-sound en alle hits van ‘The King’ live op het podium, met ook in 2022 weer nieuwe nummers! Zang is in handen van Dwight Icenhower, officieel Elvis Tribute Artist. Samen met Dwight zie je ook Jim Murray en Bob Lanning, die met Elvis speelden. De Spaanse achtergrondzangers The Velvet Candles, Carl Bradychok en Damien Daigneau maken het rijtje compleet.

Alle bekende hits, maar ook de mindere bekende parels van Elvis Presley, komen voorbij tijdens The Elvis Concert. Een waar feest van herkenning voor jong en oud, met een unieke show als omlijsting. Kortom: een avond om naar uit te kijken en met de originele muzikanten is dit ‘As close as it gets!’ 

Let op

Muziekgieterij is cashless

Sinds 2021 is Muziekgieterij over naar een contactloos betaalsysteem. Dit houdt in dat je enkel met je bankpas of smartphone, contactloos via Apple Pay, Google Pay of vergelijkbaar, kan betalen bij onze barren en entree. Heb je nog zwarte Muziekgieterij-muntjes? Dan kun je deze tot uiterlijk 1 juli 2022 inleveren bij de bar.

Scroll naar boven