Eefje de Visser

Zaterdag 14 mei 2022
Main stage
Zaal open 19:00, Aanvang 19:30
Dagkassa € 30,00
Voorverkoop € 25,50
Exclusief €2,50 reserveringskosten
MAIN STAGE
19:00 (Zaal open)

Donkere drums, warme synths, catchy songs en een bezwerende stem. Met drie succesvolle albums op zak, een reeks uitverkochte clubtours in de Benelux en verschillende Europese supportshows, wordt Eefje de Visser inmiddels ook buiten de taalgrenzen opgepikt. Vier jaar na haar laatste plaat Nachtlicht kwam in 2020 haar vierde uit: Bitterzoet, een filmische popplaat vol zwoele elektronica en dance invloeden.

Op Bitterzoet beschrijft Eefje in haar herkenbare stijl een dromerige wereld die zich net als magic hour bevindt tussen dag en nacht en tussen zoet en bitter. Eefje de Visser: “De plaat moest voelen als een trage trip, een romantisering van de werkelijkheid, pijnlijke ervaringen gemixt met warmte. De titel heeft ook een link met de smaak van drank, het maakt de wereld mooier, maar het escapisme kan ook wrang en onecht zijn."

Op 14 mei 2022 speelt Eefje de Visser met haar deels Nederlandse, deel Belgische, band onder meer werk van het album ‘Bitterzoet’ in Muziekgieterij.

Support komt van The Visual.

Let op

Muziekgieterij is cashless
Sinds 2021 is Muziekgieterij over naar een contactloos betaalsysteem. Dit houdt in dat je enkel met je bankpas of smartphone, contactloos via Apple Pay, Google Pay of vergelijkbaar, kan betalen bij onze barren en entree. Heb je nog zwarte Muziekgieterij-muntjes? Dan kun je deze tot uiterlijk 1 juli 2022 inleveren bij de bar.

Scroll naar boven