Disco Inferno met Discophonic Orchestra

Zaterdag 09 december 2023
Small stage, Main stage
Zaal open 20:00, Aanvang 20:45
Uitverkocht
Gratis event
SMALL STAGE, MAIN STAGE
20:00 (Zaal open)

Na een meteen uitverkochte eerste editie presenteert Muziekgieterij voor de tweede keer ‘Disco Inferno met Discophonic Orchestra’ voor een onvergetelijke avond vol disco en funk!

Bereid je voor op een muzikale reis terug naar de jaren ’70 en ’80. Met iconische hits zoals "Disco Inferno", "Le Freak", "Dancing Queen", "Staying Alive", "This Is My Life" en "Brand New Day", brengen de zeven fenomenale vocalisten en geweldige solisten van Discophonic Orchestra LIVE de gloriedagen van de disco en funk weer tot leven.

Het feest begint echter al vóór het orkest het podium betreedt, met een onweerstaanbare warm-up door onze DJ. En als het concert van Discophonic Orchestra is afgelopen, gaat het feest door! Onze eigen DJ & MC houden de sfeer erin met een geweldige afterparty tot in de late uurtjes!

Dit wordt de tweede keer dat we Discophonic Orchestra op ons podium mogen verwelkomen en we zijn meer dan klaar om er weer een magische avond van te maken. Of je nu een trouwe fan van de band bent of hen voor het eerst ziet optreden, het is tijd om je dansschoenen uit de kast te halen en je in je beste disco-outfit te kleden. Bereid je voor op een avond vol passie, plezier en fantastische muziek. Dit is de magie van disco, live!

Scroll naar boven
Scroll naar top