Dire Straits by Brothers In Arms

Zaterdag 16 april 2022
Main stage
Zaal open 20:00, Aanvang 21:00
Voorverkoop € 27,50
Dagkassa € 32,50
Exclusief €2,50 reserveringskosten
MAIN STAGE
20:00 (Zaal open)

De muziek van de Dire Straits door een van de beste tribute bands: Brothers in Arms.

Maak je klaar voor een onvergetelijk concert, gevuld met alle indrukwekkende Dire Straits-hits. Brothers In Arms komen naar Maastricht voor een spectaculair eerbetoon aan de legendarische gebroeders Knopfler, waarvan Mark de bekendste is. Ze weten het betoverende geluid van Dire Straits zowel vocaal als muzikaal perfect te vangen.

Herbeleef de gouden jaren van de Dire Straits en haal herinneringen op bij wereldhits als Sultans of Swing, Private Investigations, Brothers in Arms en Money for Nothing.

De Brothers In Arms komen in het kader van de Kiwanis Charity Night / benefiet avond. Kiwanis is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie, met doelen voor kinderen als voorkeur. Meer info: Kiwanis.

Let op

Muziekgieterij is cashless

Sinds 2021 is Muziekgieterij over naar een cashless-betaalsysteem. Dit houdt in dat je enkel met je bankpas of smartphone, contactloos via Apple Pay, Google Pay of vergelijkbaar, kan betalen bij onze barren en entree. Heb je nog zwarte Muziekgieterij-muntjes? Dan kun je deze tot uiterlijk 1 juli 2022 inleveren bij de bar.

Corona-bewijs

Let op: voor dit evenement gelden geen restricties en kan om die reden alleen bezocht worden met een corona-bewijs in de CoronaCheck-app (iOS / Android) én een geldig ID.

Scroll naar boven