Anneke van Giersbergen

Zaterdag 30 oktober 2021
Small stage
Zaal open 19:00, Aanvang 19:30
Dagkassa € 36,00
Voorverkoop € 30,00
Exclusief €2,50 reserveringskosten
SMALL STAGE
19:00 (Zaal open)

Met haar 23ste album, ‘The Darkest Skies Are The Brightest’, heeft Anneke van Giersbergen wederom een dijk van een plaat neergezet. In een van de donkerste periodes van haar leven schreef een ontroerend en openhartig album, waarmee ze in najaar 2021 op tour gaat. De sfeervolle show en dito productie, samen met andere muzikanten, speelt ze op 30 oktober in Muziekgieterij. Bekijk haar Quarantalks-optreden als appetizer.

Support: MINKA

Support voor Anneke van Giersbergen komt van MINKA, die ook wel als ‘het electropop-nichtje van De Jeugd Van Tegenwoordig’ wordt gezien. Haar speelse combinatie van electropop met rock ‘n roll geeft MINKA net een beetje die edge die we stiekem altijd wel willen horen.

Let op

Muziekgieterij is cashless

Sinds 2021 is Muziekgieterij over naar een cashless-betaalsysteem. Dit houdt in dat je enkel met je bankpas of smartphone, contactloos via Apple Pay, Google Pay of vergelijkbaar, kan betalen bij onze barren en entree. Heb je nog zwarte Muziekgieterij-muntjes? Dan kun je deze tot uiterlijk 1 juli 2022 inleveren bij de bar.

Corona-bewijs

Let op: voor dit evenement gelden geen restricties en kan om die reden alleen bezocht worden met een corona-bewijs in de CoronaCheck-app (iOS / Android) én een geldig ID.

Scroll naar boven