Among the Angels

Among The Angels FESTIVAL

Zaterdag 19 maart 2022
Small stage, Playground, Richie Backfireplein
Zaal open 14:00, Aanvang 14:30
Uitverkocht
Voorverkoop € 25,00
Exclusief €2,50 reserveringskosten
SMALL STAGE, PLAYGROUND, RICHIE BACKFIREPLEIN
14:00 (Zaal open)

De M-TOWN REBELS keren terug met de 2de editie van het AMONG THE ANGELS-festival.

O.a. M-Town trots BACKFIRE!, wervelwind HOMETOWN CREW, de Antwerpse old-timers EIGHTBALL en DEMON JOKER JUNIOR staan op de planken. Sjiek is miech dat. Er volgen nog enkele verrassende namen op het affiche.

Bands:

– BACKFIRE!

– DEMON JOKER JUNIOR

– HOMETOWN CREW

– EIGHTBALL

+ 4 more bands

+ + opening Richie Backfireplein door Cesar Zuiderwijk (16.00u)

MONUMENT VOOR RICHIE BACKFIRE!

Deze dag, 19 maart 2022, staat tevens in het teken van de opening van het Richie Backfireplein (hoofdingang Muziekgieterij) middels de onthulling van dit monument voor Richard Bruinen en slachtoffers van seksueel misbruik, depressie en/of suïcide.

Dichter/beeldhouwer Maarten van den Berg heeft een boomkorf ontworpen waarin een ode in dichtvorm aan Richie Backfire is verwerkt.

De gemeente Maastricht heeft het ontwerp inmiddels goedgekeurd en een startbijdrage toegezegd om een begin te kunnen maken met de realisatie. Om het monument te verbinden aan hen die Richard hebben gekend of zijn nalatenschap een warm hart toedragen is er de mogelijkheid om één of meerdere letters uit deze ode symbolisch aan te kopen en financieel bij te dragen aan de realisatie van dit monument. Het crowdfunding ticket is het certificaat, het bewijs van bijdrage aan de realisatie van het eerbetoon.

Ticketverkoop voor CROWDFUNDING van het monument op het Richie Backfireplein:

CROWDFUNDING: Letter Large € 25,-

CROWDFUNDING: Letter Small € 10,-

(De crowdfunding tickets zijn geen toegangstickets voor het festival!)

Muziekgieterij is cashless

Sinds 2021 is Muziekgieterij over naar een cashless-betaalsysteem. Dit houdt in dat je enkel met je bankpas of smartphone, contactloos via Apple Pay, Google Pay of vergelijkbaar, kan betalen bij onze barren en entree. Heb je nog zwarte Muziekgieterij-muntjes? Dan kun je deze tot uiterlijk 1 juli 2022 inleveren bij de bar.

Scroll naar boven