Alela Diane

Alela Diane

Zondag 03 maart 2024
Small stage
Zaal open 19:30, Aanvang 20:00
Voorverkoop € 17,50
Dagkassa € 20,00
Exclusief €2,50 reserveringskosten
SMALL STAGE
19:30 (Zaal open)

Singer-songwriter Alela Diane uit Portland, bekend om haar prachtige indie-folkliedjes, bracht haar zesde studioalbum "Looking Glass" uit te midden van persoonlijke verandering. Ze nam het op terwijl ze haar huis in Portland verkocht, dat ze had gekocht met haar eerste royaltycontract op haar 26e. Het verlaten van het huis, waarin ze getrouwd was, scheidde en hertrouwde en moeder werd van twee kinderen, was bitterzoet.

De emotionele chaos en kinderopvangproblemen als gevolg van de pandemie vereisten een nieuw niveau van discipline, met oefensessies om 6 uur ‘s ochtends. "Looking Glass" is haar eerste album geproduceerd door Tucker Martine en georkestreerd door Heather Woods Broderick. Opvallende gastmuzikanten zijn onder andere Carl Broemel, Scott Avett, Eli Moore en anderen.

Na het opnemen verhuisde Diane met haar familie naar een Victoriaans huis uit 1892 in Zuidoost-Portland. Het huis renoveren was een liefdevolle taak en een manier om haar dochters wat magie uit haar eigen jeugd te geven. De titel van het album, geïnspireerd door de term "looking glass," verwijst naar een portal naar verleden en toekomst en een reflectie op alles daartussenin.

Support komt van Omar Velasco.

Scroll naar boven