De Muziekgieterij

+31 (0)43 343 3337
[email protected]

bezoekadres:
Boschstraat 5
6211 AS Maastricht

postadres:
Postbus 2403
6201 EA Maastricht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Generic filters
Exact matches only

Bereikbaarheid

De Muziekgieterij, bezoekadres:
Boschstraat 5
6211 AS Maastricht

De dichtstbijzijnde parking:
Parking Sphinxterrein
Frontensingel
6211 SC Maastricht

De ingang van de Muziekgieterij bevindt zich aan de achterzijde van het pand, via de trappen naast Filmhuis Lumière. Navigeer hiervoor naar Bassin 88, 6211 AK Maastricht.

De looproute vanaf de parking naar de ingang:

Route voor rolstoelgebruikers en mindervaliden

Vanaf de parking Sphinxterrein loop je de Boschstraat af in noordelijke richting. Bij de kruising met de stoplichten, sla je rechtsaf (direct na de fietsenstalling). Sla daarna weer meteen rechtsaf (direct na het witte gebouw), richting de achterzijde van het pand (navigeer naar Bassin 88, via de Fransensingel). Hier bevindt zich de ingang van de Muziekgieterij. Deze is bereikbaar via de rolstoelhelling.

In onze concertzalen zijn geen zitplaatsen beschikbaar. De beide zalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers maar daarbij kan er geen rekening worden gehouden met placering. Wanneer je dus als rolstoelgebruiker arriveert en er is reeds (veel) ander publiek aanwezig, is er geen mogelijkheid meer om met de rolstoel bepaalde plekken te bereiken (denk daarbij aan voor/vlakbij het podium of op het balkon). Er zijn mindervalidentoiletten aanwezig. Ook hiervoor geldt echter dat deze bij drukte moeilijk te bereiken zijn vanuit een volle zaal.