Plots werd er op de rem getrapt, maar de stilte duurde niet lang. Samenwerkingen werden gesmeed en de Midzomernacht is één inspirerend resultaat geworden.
Backstage
Spinazie ravioli met zalm ricotta vulling
Spinazie ravioli zelf maken is minstens zo lekker als wanneer je ‘m ergens anders gaat eten, maar wel tig keer leuker! Sanne legt uit hoe het moet.
PickItUp: Vrijwilligers Muziekgieterij ruimen samen op
Op 28 juni trokken maar liefst 13 vrijwilligers voor PickItUp samen de natuur in rondom de Muziekgieterij en kwamen met 12 zakken zwerfafval terug.
Kibbeling: zo krokant at je ‘m nog nooit
Weer een favoriet en niet alleen van Muziekgieterij: krokant gebakken kibbeling. Het geheim van het krokantje korstje ontdek je hier.
De stille krachten achter de schermen
Je ziet ze misschien niet tijdens een concert of event, maar deze stille krachten zorgen voor die prachtige esthetiek van Muziekgieterij.
Flikken Maastricht in Muziekgieterij
De laatste jaren mogen dan wel turbulent hebben geleken voor Muziekgieterij, in de beginjaren was het misschien nog wel een tikje wilder!
Balletjes in biersaus: een Muziekgieterij favoriet
Gehaktballen en bier: de droom van iedere bourgondiër. Benieuwd naar het recept voor de balletjes in biersaus van chef Chris?
We Are Muziekgieterij: een hart onder de riem
We Are Muziekgieterij: een hart onder de riem naar collega’s en vrienden werkzaam in de muziekindustrie en een verhaal over een stilleven.
Jonge Helden, de sterren van de toekomst
Terugkijken naar Jonge Helden: dé bandwedstrijd van de Euregio van Muziekgieterij en Kaleidoscoop op de Bankastraat.
Klassieker voor Quarantalks: de kaaskroket
Er komen misschien minder artiesten, in de keuken zitten ze niet stil. Zo maakten ze voor Quarantalks een klassieker: de kaaskroket.