De tijden zijn vreemd en onwerkelijk, toch levert het ook de nodige creativiteit op. Dit is wat Muziekgieterij doet om de corona-crisis door te komen.
Backstage
De Muziekgieterij tapasplank: voor fijnproevers
Muziekgieterij is er al jaren voor de (muzikale) fijnproever. Met de tapasplank zetten we de volgende stap voor iedereen die geniet van lekker eten.
Bruis Bar bouwen? Zo doe je het!
Vakmanschap herken je van meters afstand, net als de Bruis Bar. Ben je op zoek naar een ‘bar voor het leven’, dan hebben we de tekening voor je klaarliggen.
Pittige tijden met zelfgemaakte sambal
Niet weg te denken uit de Nederlandse keuken, maar ook leuk om zelf te maken: sambal. En dit keer niet één, maar twee recepten uit onze keuken!
Midzomernacht in tijden van culturele stilte
Plots werd er op de rem getrapt, maar de stilte duurde niet lang. Samenwerkingen werden gesmeed en de Midzomernacht is één inspirerend resultaat geworden.
Dit deed de tech crew op trainingskamp
Hoe zorg je ervoor dat je topfit aan het seizoen start? Door op trainingskamp te gaan. Lees hier hoe onze tech crew zich klaarmaakt voor het nieuwe seizoen.
Spinazie ravioli met zalm ricotta vulling
Spinazie ravioli zelf maken is minstens zo lekker als wanneer je ‘m ergens anders gaat eten, maar wel tig keer leuker! Sanne legt uit hoe het moet.
PickItUp: Vrijwilligers Muziekgieterij ruimen samen op
Op 28 juni trokken maar liefst 13 vrijwilligers voor PickItUp samen de natuur in rondom de Muziekgieterij en kwamen met 12 zakken zwerfafval terug.
Kibbeling: zo krokant at je ‘m nog nooit
Weer een favoriet en niet alleen van Muziekgieterij: krokant gebakken kibbeling. Het geheim van het krokantje korstje ontdek je hier.
De stille krachten achter de schermen
Je ziet ze misschien niet tijdens een concert of event, maar deze stille krachten zorgen voor die prachtige esthetiek van Muziekgieterij.