Ook contactloos betalen in Muziekgieterij

Muziekgieterij contactloos betalen

Als dingen niet meer kunnen zoals je gewend bent, dan ga je erover nadenken en reflecteren. Was alles wat we deden wel zo normaal? We kwamen al snel tot de conclusie dat onze manier van betalen eigenlijk niet meer van deze tijd was. Met een pandemie in het achterhoofd en de hygiëne nog een keer onder de loep, was het betalen met contant geld en plastic muntjes praktisch uit den boze. Daarom is Muziekgieterij nu ook contactloos!

Nieuw normaal?

Met het idee van een ‘nieuw normaal’, waarbij de kans op overdracht van virussen tot een minimum beperkt wordt, zijn we aan de slag gegaan. Je betaalt in Nederland bijna overal contactloos, tot en met de markt aan toe, waarom zou een poppodium hier anders in zijn? Onze smartphones, ongeacht of je een iPhone of een Android-toestel hebt, dienen al een tijdje als portemonnee en je hebt ‘m altijd bij je. Extra pasjes meenemen is daardoor ook niet meer nodig, kun je ook nog minder kwijtraken.

Kickstart Cultuurfonds

Mede dankzij het Kickstart Cultuurfonds werd een snelle transitie mogelijk naar de contactloze transacties. Waar het Cultuurfonds al eerder hielp bij de overgang naar planningsplatform Stager, ondersteunen zij ons nu ook weer.

Muntjes

Iedereen heeft vast nog een paar van die mooie zwarte Muziekgieterij-muntjes thuis liggen. Niet getreurd, tot 1 juli 2022 kun je nog altijd hiermee afrekenen. Nieuwe muntjes kopen kan echter niet meer, dus je hebt collector’s items in huis.

Scroll naar boven