Op zoek naar een fotografie-stage bij Muziekgieterij?

harry-heuts-bw-1920x1080

Zie jij alles het beste door je lens, ben je creatief én dol op muziek? Dan schuilt er misschien wel een echte popfotograaf in je! Als je je talent echt tot bloei wil laten komen, dan hebben wij misschien wel dé kans voor je: ga een seizoen lang onder begeleiding van onze huisfotograaf Harry Heuts aan de slag met popfotografie. Vanaf Bruis tot en met de sluiting van het seizoen 2023-2024 kun jij één van de gelukkigen zijn die kan leren van de ervaren fotograaf, zodat jouw kiekjes nóg beter tot hun recht komen.

Dit willen we zien

Wij zijn op zoek naar aspirerende fotografen, die zien dat popfotografie meer is dan alleen een band fotograferen. Je moet gevoel hebben voor het vastleggen van de juiste sfeer, zodat je als kijker echt het gevoel hebt aanwezig te zijn bij de show.

Reageer

Ben jij deze persoon? Stuur dan vóór 14 augustus een mail met een korte introductie van jezelf en een link naar je portfolio en/of website. In je portfolio zien we graag jouw 21 beste foto’s terug, ervaring met popfotografie is een pré en geen vereiste.

Scroll naar boven
Scroll naar top