GEOFF WYLD

Geoff Wyld

Update mei 2022

De mannen van het Muziekgieterij productiehuis bekijken de Daydreamer EP van Geoff Wyld. Ingmar van Wijnsberge en Rob Driessen zien het verschijnen van de vinyl versie van de door hen samen met de band in de Muziekgieterij studio geproduceerde EP als de perfecte afsluiter van de residentie van Geoff Wyld.

Mei 2021

Het trio Geoff Wyld uit het Limburgse heuvelland heeft de lockdown groot deels doorgebracht als artist in residence bij Muziekgieterij. De band wist daarvoor op eigen houtje al behoorlijk wat aandacht te genereren met een goede live reputatie en radio airplay op eerdere singles. Samen met het productiehuis werd een plan gesmeed om de indie psych pop band een stap verder te helpen.

Geoff Wyld

Een jaar lang hard werken in onze studio aan demo’s en arrangementen resulteerde in de 5 songs die samen de debuut-EP vormen. In augustus 2021 wordt de EP ‘Daydreamer’ uitgebracht via het M-PX-label (vinyl en digitaal). Daarmee heeft de band weer een pracht-EP in the works. En een nieuwe troef in handen die ze kan helpen bij het vinden van de juiste professionele partners voor hun verdere carrière.

Andere Artists In Residence

Scroll naar boven